Malaika Aangepast Rond Grijs 300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste vrienden en sympathisanten

 

2020 was voor iedereen een bewogen jaar en er was veel om over na te denken.

Dat hebben we ook gedaan met ons project Fov-Uganda.

Eerst en vooral willen we jullie bedanken voor de steun die we van jullie mochten ontvangen.

We hebben een balans op gemaakt en zijn tot de conclusie gekomen dat er in het verleden te veel geld is gestoken in de polikliniek en dat dit ten koste gaat van de meest kwetsbaren, namelijk: de vrouwen en kinderen.

Daarom hebben we beslist om de reeds afgewerkte polikliniek over te laten aan de lokale organisatie en vanaf nu onze eigen weg te gaan en ons enkel nog te focussen op de kwetsbare vrouwen en kinderen.

Omdat de tweede taal in Uganda Engels is en ze daar Marijke uitspreken als Malaika, hebben we besloten de naam van de bezieler en de doelgroep te verwerken in de naam :

Vzw Malaika for Women and Childeren was geboren.

Door een Vzw op te richten zijn we juridisch veel sterker en zullen we hopelijk vanaf 2021 fiscale attesten kunnen uitschrijven voor giften vanaf 40 euro. De aanvraag is reeds ingediend.

Ook al leek het stil, wij hebben hard gewerkt om dit tot stand te brengen en komen dan ook met een gloednieuwe website terug.

De oude website van Fov-Uganda bestaat niet meer, maar neem gerust eens een kijkje op onze splinternieuwe webstek https://malaika4Wc.be , waar je onze projecten kan volgen en steunen door een gift te doen of één van onze handmade producten te kopen uit onze giftshop.

We zijn klaar voor een hernieuwde start en hopen dat ook u mee stapt in ons verhaal.

We wensen u alvast prettige feestdagen.

Met vriendelijke groeten

Marijke, Marc en Jan

 

Malaika Aangepast Rond WIT Grijs 150

Contact  

Malaika4wc vzw - Koning Albertlaan 35 - 9140 Temse

Rekening nr. BE34 0018 9202 3190 
Ondernemings nr. BTW BE0751.800.775  
Malaika4wc VZW is een micro onderneming en is vrijgesteld van BTW

 

 

 

GDPR banner200

 

Malaika4wc vzw & GDRP

Uw gegevens worden enkel door Malaika4wc vzw gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling via onze kadoshop en/of het bezorgen van onze nieuwsbrief en worden enkel, wanneer u kiest om een fiscaal attest te ontvangen voor uw gift doorgegeven aan de betrokken diensten. Onze GDPR bepalingen & voorwaarden en onze Privacy verklaring vind je hier.

 

Free Joomla! templates by Engine Templates