Malaika Aangepast Rond Grijs 300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malaika4wc vzw, voluit "Malaika4 women and children" is een non-profitorganisatie die gerund wordt door 3  enthousiaste mensen die zich belangeloos inzetten voor kwetsbare vrouwen en kinderen in Kampala.
Marijke Roels de bezieler van dit project, organiseert reeds enkele jaren snit & naad workshops in Kampala waar ze de kwetsbare vrouwen leert naaien, breien en haken.
De vrouwen en meisjes die bij haar les volgden noemen haar Malaika wat uiteindelijk ook de naam van de vzw geworden is. 
Onze vzw is gevestigd in Temse. Lokaal werken we samen met de Gemeente Temse, de Provincie Oost-Vlaanderen, Ondernemers voor Ondernemers & de 4depijler.
Onze partner in Kampala is Kapcdam, voluit "Kampala Parents of Children with Disabilities Association – Makindye", een organisatie die +/- 280 gezinnen ondersteund met kinderen met een beperking.
Een groep mensen die in Uganda geen enkele steun geniet. Om de vrouwen die thuis zitten met hun kind een kans te geven van thuis uit iets te verdienen, willen we voor hen naai, brei & haak workshops organiseren.

Onze projecten in het kort :

  • Naaiatelier opzetten voor kwetsbare vrouwen
  • Drinkbaar water voorzien voor +/- 2000 mensen & 16 scholen
  • Het loon van een verpleegster sponsoren zodat deze mensen medisch begeleid worden en gezinsplanning sessies kunnen volgen

Heb je interesse in onze projecten of wil je ons helpen, neem dan gerust met één van de leden contact op.

 

Marijke Roels

Voorzitter

0486374446

 Marijke 300

 Jan Pelgrims

Ondervoorzitter

0477728763

 

Jantje 300

 Marc Van Dercruyssen

Penningmeester & secretaris

0479997095

 

Marc 300

Free Joomla! templates by Engine Templates